Sådan deaktiveres NVIDIA-overlay i GeForce Experience? [Partition Magic]

Resumé :

hvordan du deaktiverer nvidia-overlay

Følgende indhold viser dig hvordan du deaktiverer NVIDIA-overlay inklusive overlay i spillet, delingsoverlay, delingsnotifikationsoverlay, øjeblikkeligt afspilningsoverlay og statusindikatoroverlay. Du kan besøge MiniTool Partition Wizard websted for at få flere oplysninger om NVIDIA-overlay.

Hurtig navigation:

Overlayet er dækningsgrænsefladen (ikonet for at være nøjagtigt), som et program lægger oven på et andet program. Mange grafikapps og stemmechatapplikationer genererer overlays for at forbedre brugernes oplevelse, især deres oplevelse inden for spil.



NVIDIA GeForce Experience-overlay er en mini-værktøjslinje, der vises, når du spiller. Via overlayet kan du få adgang til hovedfunktionerne i GeForce Experience-appen.

Imidlertid producerer overlays nogle gange dårlig oplevelse for mennesker i stedet for den gode. De spiser båndbredde samt bringer kompatibilitetsproblemer til bestemte programmer. I en sådan situation skal du slå overlejringerne fra.



Sådan slukkes NVIDIA-overlay?

Du udfører følgende operationer i Nvidia GeForce Experience-software, som er en platform, der inkluderer spiloptimeringsindstillinger, videodrivere samt automatiske opdateringer. Den indeholder også NVIDIA ShadowPlay-overlay (nu er Share ovelay).

Læs også: Sådan kontrolleres Nvidia-driverversion Windows 10 - 2 måder



Sådan deaktiveres Nvidia i spiloverlay?

Overlayet i spillet (Del overlay i nogle udgaver) giver dig mulighed for nemt at optage videoer, tage skærmbilleder, spille sammen og udsende dit gameplay.

1. sep. Højreklik på ikonet for Nvidia-systembakken, og vælg NVIDIA GeForce Experience .

Trin 2. Log ind på din NVIDIA-konto.



Trin 3. Klik på Indstillinger ikon (gear) øverst til højre.

Trin 4. Sluk for under fanen GENEREL IN-GAME OVERLAY og afslut.

Deaktiver Overlay i spillet



Sådan deaktiveres Nvidia Share Overlay?

SHARE-funktionen i NVIDIA giver dig mulighed for at optage, dampe, udsende og tage skærmbilleder af dit gameplay.

Det ligner guiden til hvordan man deaktiverer i spiloverlay NVIDIA . Den eneste forskel er i det sidste trin. Der skal du skifte mellem DEL indstillinger slået fra.

Deaktiver deling i GeForce Experience



Tip: Du kan også åbne DELE overlay med ALT + Z genvejstaster.

Sådan deaktiveres NVIDIA-overlay af delemeddelelse?

Som brugere af NVIDIA-grafikkort keder du dig med meddelelsen, der siger, at 'Tryk på Alt + Z for at dele dit gameplay' hver gang du starter et videospil? Hvis det er tilfældet, kan du slukke for det i Share-overlayet.

Trin 1. Åbn Del overlay ved ALT + Z genvejstaster eller ved at åbne GeForce Experience-applikationen og klikke på ikonet Del (trekant), der findes til venstre for gearikonet Indstillinger.

Trin 2. Klik på Præferencer ikon (gear) på højre side.

Vælg Indstillinger i GeForce Experience

Trin 3. Rul ned for at finde Meddelelser og vælg det.

Vælg Notifikationer i GeForce Experience

Trin 4. Sæt Åbn / luk delingsoverlay til Fra.

Derefter vises meddelelsen ikke længere i fremtiden, når du starter et spil.

Sådan deaktiveres Instant Replay Overlay?

Hvis du ikke ønsker at se NVIDIA-overlay-ikonerne på din spilskærm, kan du skjule dem ved at deaktivere hele øjeblikkelig afspilning.

Trin 1. Åbn delingsoverlayet.

Trin 2. Klik på Øjeblikkelig afspilning og vælg Sluk .

Trin 3. Derefter vil du se en besked, der siger, at “Instant Replay er nu slået fra”, og ikonet Instant Replay forsvinder straks fra din spilskærm. Til sidst skal du trykke på ALT + Z for at afslutte.

Dette er en permanent ændring i hele spillet. Du behøver ikke at deaktivere øjeblikkelig afspilning i andre spil.

Sådan slukkes ShadowPlay?

Hvis du foretrækker at forlade Instant Replay, mens du deaktiverer andre Nvidia-overlays, kan du opnå dette ved at deaktivere statusoverlayet.

Trin 1. Åbn Del overlay og gå til Præferencer .

Trin 2. Rul for at finde Overlejringer og vælg det.

Vælg Overlays i GeForce Experience-indstillinger

Trin 3. Flytte til Statusindikator og klik Af .

Sæt statusindikator fra

Endelig forsvinder ikonerne (Nvidia overlays) nederst til højre på din spilskærm med det samme, selvom du har øjeblikkelig afspilning på.

ctrl alt del fungerer ikke

Venlig påmindelse:

Applikationer med overlays aktiverer normalt deres overlays automatisk hver gang de opgraderes. Derfor kan du undgå softwareopdatering for at holde overlays deaktiveret. Hvis du virkelig har brug for at opgradere grafik eller stemmechatprogram, skal du huske at deaktivere dets overlays efter opdatering.

Bundlinjen

Ovenstående tutorial viser kun de almindelige anmodninger om deaktivering af Nvidia-overlay. Hvis NVIDIA-overlayet, som du vil deaktivere, ikke er blevet introduceret, kan du prøve at finde processen selv. Det svarer sandsynligvis til ovenstående trin.