Skal du slette filer fra Dropbox, og hvordan gør man det?

Dropbox er en populær skybaseret lagerplatform, som du kan bruge til at gemme dine vigtige filer og få adgang til dem eksternt på enhver enhed.

Efterhånden som tiden går, skal du muligvis overveje at slette de filer, du ikke længere har brug for. Dette har følgende fordele:



Firefox klassiske temaer
  • Du kan frigøre noget lagerplads på din konto.
  • Da du har mere ledig lagerplads, behøver du ikke opgradere til en dyrere plan.
  • Du kan holde dine filer og mapper organiseret.
  • Du behøver ikke sortere uvigtige filer.
  • Afhængigt af din Dropbox-kontoplan kan du stadig gendanne slettede filer inden for en given tidsperiode.

Er der nogen ulemper ved at slette filer fra min Dropbox-konto?



Før du sletter en fil eller mappe, skal du overveje følgende:

  • For faktisk at frigøre plads, skal du slette filerne permanent.
  • Der er en grænse for antallet af filer, der kan slettes ad gangen. Dette betyder, at du muligvis ikke kan slette så mange, som du gerne vil.
  • Når du har slettet filer midlertidigt, kan du ikke gendanne dem, efter at den givne tidsperiode er udløbet.
  • Hvis du sletter en fil permanent, kan du ikke gendanne den længere.
  • Filer i en delt mappe kan ikke slettes permanent, medmindre du fjerner dem umiddelbart efter tilføjelse af dem.

Hvor længe gemmes slettede filer i Dropbox?



Dropbox gemmer slettede filer og tidligere versioner, hvis du vil gendanne dem. Dette er dog kun i en begrænset periode, hvorefter de slettes permanent fra lagerserverne, og du kan ikke længere gendanne eller gendanne dem.

Perioden for filgendannelse afhænger af din Dropbox-konto:

  • Du har 30 dage, hvis du bruger Dropbox Plus eller Dropbox Basic. Dog har Dropbox Plus-brugere, der køber udvidet versionshistorik, op til 12 måneder, før slettede filer fjernes permanent.
  • Virksomhedskonti kan gendanne filer i op til 120 dage efter sletning af dem. Og på en professionel konto forlænges tidsperioden til 180 dage.

Sådan slettes filer fra Dropbox

Der er flere måder at gøre dette på, nemlig gennem din Desktop-klient, via mobilappen og på Dropbox.com.



1.Sådan slettes filer ved hjælp af Dropbox Desktop Client

Følg disse nemme trin:

  1. Åbn din Dropbox desktop-klient.
  2. Find den fil, du vil slette, og højreklik på den.
  3. Vælg Slet i genvejsmenuen.

Alternativt kan du trække og slippe filen i din computers papirkurv.

Steam skal køre, for at spille dette spil
  1. Du får en advarsel, der spørger, om du vil slette filen. Klik på 'Slet overalt' for at slette filen fra din konto.

Bemærk:



Klik på 'Se synkroniseringsmuligheder', hvis du kun vil frigøre plads på din harddisk i stedet for at slette filen fra din Dropbox-konto.

2.Sletning af filer på Dropbox.com

Her er hvad du skal gøre:

  1. Start din webbrowser.
  2. Besøg Dropbox.com og log ind på din konto.
  3. Find den fil, du vil slette. Klik på ikonet med tre prikker i højre side.
  4. Vælg Slet i genvejsmenuen.
  5. Klik på knappen Slet, når du får vist bekræftelsesprompten.

Sådan slettes filer permanent fra Dropbox



Sletning af en fil permanent er den eneste måde at frigøre plads på din konto på. For at opnå dette skal du gå gennem Dropbox-webstedet i din browser. Det samme gælder, når du vil gendanne en slettet fil.

Bemærk: Administratoren på et Dropbox Business-team har evnen til at forhindre brugere i at slette filer permanent.

Tag disse nemme trin:

  1. Start din browser.
  2. Besøg Dropbox.com og log ind på din konto.
  3. Klik på Slettede filer. Det vises i ruden til venstre på siden.
  4. Find den fil, du vil slette permanent. Hold markøren over den, og marker afkrydsningsfeltet til venstre.
  5. På højre side af siden finder du 'Gendan' og 'Slet permanent.' Klik på den ønskede mulighed.

Pro type: Har du mange videoer, fotos, musikfiler eller dokumenter, som du ikke kan holde styr på på din pc? Har du løbet tør for diskplads? Bliver det stadig sværere at sortere alle dine filer? Bekymre dig ikke mere. Med Duplicate File Finder kan du automatisk finde og fjerne uønskede fildubletter og holde dine samlinger velorganiserede.

Sådan slettes filer fra Dropbox-appen på din mobilenhed

Følg nedenstående procedure:

  1. Åbn Dropbox-appen.
  2. Find den fil, du vil slette, og tryk på ikonet med tre prikker, der vises under den.
  3. Vælg Slet.
  4. Tryk på Slet, når bekræftelsesprompten vises.

Der har du det.

bootmgr mangler Windows 10

Vi håber, du har fundet denne vejledning nyttig.

Du er velkommen til at efterlade en kommentar i afsnittet nedenfor.

Vi vil meget gerne høre fra dig.